Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch ****

Hotelclassificatie
Adres
Burg. Burgerslaan 50
5245NH Rosmalen
Aantal kamers 86
Vergaderzalen 14
Reviews 3 review(s)
4.3/5 3 review(s)
Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch is gunstig gelegen aan de A2, de snelweg van Utrecht - Eindhoven, afslag nr.20. Het hotel is gelegen op slechts 10 minuten rijden van het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch.

Vergaderen bij Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch betekent plezierig werken in een professionele omgeving. Het Fletcher Team zorgt voor een persoonlijk ontvangst.

Het hotel heeft 13 multifunctionele zalen voor vergaderingen, trainingen en meerdaagse bijeenkomsten. Alle zalen beschikken over draadloos internet. Verschillende zalen kunnen geschakeld worden tot maximaal 350 personen. Tevens beschikt het hotel over 4 luxe boardrooms. De zalen kunnen voorzien worden van de gewenste audiovisuele middelen.

Daarnaast beschikt het hotel over 86 hotelkamers. Alle hotelkamers beschikken over airconditioning en draadloos internet. Het restaurant en de bar zijn geopend van 07:00 tot 24:00 uur. Gezond en lekker eten is het credo van de koks van Fletcher. Dit vindt u terug op onze gevarieerde kaart. In de zomermaanden is het terras geopend.

In het Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch vindt u een speciale break-out ruimte waar u en uw gasten de gehele dag lekkere versnaperingen en verse koffie / thee kunnen nuttigen tijdens de bijeenkomst.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2014-06-24 12:09:04
5/ 5 sterren

"Prima!"
Review door anoniem
2014-10-29 11:38:42
4/ 5 sterren

"Fijne locatie en rustige vergaderzaal. Goede ondersteuning van het personeel. Vanwege aanpassingen wegen is de locatie lastig te vinden en staat het hotel slecht aangegeven. Uiteindelijk andere deelnemers geadviseerd de borden van McDonalds te volgen."
Review door anoniem
2016-11-11 11:44:33
4/ 5 sterren

"Mooie locatie, goed geregeld, goed ingespeeld op kleine wijzigingen."

Bereikbaarheid Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf 's Hertogenbosch CS, is busvervoer vanaf centraal station ’s-Hertogenbosch naar het hotel beschikbaar. Hiervoor zijn er de volgende mogelijkheden:
-Buslijn 3 dit is de bus richting Rosmalen via Hintham, u stapt dan uit bij halte: Brabantpoort, met deze busreis bent u 40 minuten onderweg
-Buslijn 2 dit is de bus richting Rompert via De Reit, u stapt dan uit bij halte: Reitse Dreef, met deze busreis bent u 24 minuten onderweg
-Buslijn 13 dit is de bus richting Rosmalen, u stapt dan uit bij halte: De Reit, met deze busreis bent u 21 minuten onderweg
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Zwembad