Locaties voor jouw kerst-event!

Met de winter in aantocht zijn velen van jullie wellicht alweer druk aan het zoeken naar een geschikte locatie voor jullie zakelijke kerst-event. Een leuke borrel of wellicht een luxe diner! Met 1500 locaties op onze website zit er altijd wel een geschikte locatie bij. Wij hebben onze favoriete locaties voor een winter-event voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder! 

Boetiekhotel Bon Aparte in Barchem
Een eigenzinnige vergaderlocatie, dat merkt u in ons monumentale pand uit 1870 voorzien van alle hedendaagse gemakken, de ingetogen luxe en de bijzondere ambiance. Buiten is er een grote parktuin met ruimte, veel ruimte! Een van de meest bijzondere en exclusieve vergaderlocaties van de Achterhoek vindt u in Lochem, nabij Zutphen en Deventer. Klinkt goed toch? 

Kasteel Woerden
Het 600 jaar oude kasteel is inspirerend, sfeervol en bovenal goed bereikbaar. Kasteel Woerden beschikt over 8 zalen en is geschikt voor bijeenkomsten van 3 personen tot 130 personen en feesten organiseren wij tot 400 personen. Genoeg mogelijkheden dus! 

UP Events Amsterdam
Met het Winter wonderland festival kunnen jullie in de koude wintermaanden bij UP Events genieten van een omgetoverd winter paradijsje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein brandt een vuurtje en natuurlijk ontbreekt de glühwein niet. 

Zeker een locatie voor een geslaagd winter event!

De Dyck Woubrugge
De omgebouwde boerderij met moderne en industriële elementen biedt een bijzonder inspirerend decor voor diverse (zakelijke) evenementen. Het uitzinnige contrast tussen landelijk en modern wordt door gasten als zeer verrassend ervaren.

Wat ons betreft dus zeker een locatie om op jouw lijstje te zetten!

Kapellerput Heeze Eindhoven
Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen, zijn eigentijds. Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor werk en ontspanning. Samen bereiden we alles voor. Zodat het tot in de puntjes verzorgd is. Die gastvrijheid voelt vanzelfsprekend. Je bent op je gemak. Je voelt je thuis.

Een landgoed met volop mogelijkheden voor een geslaagd event! 

Buitenplaats Kameryck Kamerik
Buitenplaats Kameryck is dé locatie om het jaar gezellig met elkaar af te sluiten óf om het jaar goed te beginnen. Het grote en mooie buitenterrein is bij uitstek geschikt om in wintersferen te hullen met een zee van sfeerlichtjes, fakkels en andere decoraties, om in stijl het jaar af te sluiten.

De foto zegt al genoeg toch? 

kameryck-kerstverlichting-schemer.png

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam is gelegen in het hart van de stad, aan het centrale plein de Dam, nabij vele toeristische en zakelijke attracties. Het hotel, gevestigd in een historisch gebouw dat uit 1865 dateert, combineert een traditioneel gevoel met het comfort en de stijl van moderne gemakken. 

Deze locatie heeft een 150-jarige geschiedenis dus deze locatie zal zeker in de smaak vallen bij de gasten! 

Landgoed Dutch Biz Amersfoort
Verscholen in de bosrijke omgeving van Amersfoort ligt het prachtige landgoed Het is een bijzonder sfeervolle locatie met authentieke kenmerken. Op het landgoed staat een prachtige witte villa. Deze villa beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor verschillende soorten evenementen, waaronder een leuke kerstborrel. Wij raden deze locatie zeker aan! 

Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle
Pillows Grand Hotel Ter Borch ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Loop door de statige stationsweg om vervolgens het voormalige 19de -eeuwse politiebureau te betreden. Het hotel won tijdens de Entree Awards 2018 in de categorie Best Hotel Design.

Geniet van de huiselijke sfeer tijdens jullie borrel of diner! 

De Landgoederij Bunnik
Een prachtige evenementen-, feest-, en vergaderlocatie met een trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger bewaard is gebleven. Een all-in arrangement of een event op maat? Welke invulling je ook kiest, ons team doet er alles aan om u en uw gasten het ultieme kerstgevoel te geven. 

Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd Hulshorst
De locatie van ons hotel maakt het de perfecte plek voor een evenement. Tot 350 personen vier je hier jouw bedrijfsfeest. Een borrel in de bar met hapjes en drankjes of een complete feestavond in het hotel, wij regelen graag jouw bedrijfsevent. Ben je met een kleinere groep en wil je wat meer privacy tijdens een borrel of diner? In Villa de Beyaerd heb je alle rust.

Een locatie met veel mogelijkheden gelegen op de Veluwe! 

De Ruwenberg Hotel Sint Michielsgestel
Tijdens de feestdagen kunt u heerlijk dineren en gezellig samenzijn in onze feestelijke setting. Wilt u samen met uw collega's een luxe galadiner of juist meer interactie tijdens een Walking- of Shared Dinner? Ook hier is De Ruwenberg de uitgelezen locatie voor.

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in Kerkrade
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de Anstelvallei en is omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Perfect dus om een sprookjesachtige sfeer te creëren! 

Hopelijk hebben we je op leuke ideeën gebracht! Benader ons gerust voor meer informatie over een van deze locaties of klik hier om direct een aanvraag te plaatsen. Tot snel!