The Globe Den Haag

Kaart | Streetview

Adres
Waldorpstraat 11-17
2521CA Den Haag
Vergaderzalen 16
Reviews Nog geen reviews
The Globe is een unieke locatie in Den Haag. De gebruikte kleuren en vormgeving maken deze locatie fris en hip. U combineert een vergadering, training of cursus moeiteloos met één van de uitdagende activiteiten die hier te vinden zijn, denk aan (ijs)wand beklimmen of duiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welkom in een wereld vol historie, moderne vormgeving en comfort. U vindt deze bijzondere locatie op de 5e etage van gebouw The Globe (ingang Urban Offices 11-13).

De zalen variëren van 30-120m², voor gezelschappen tot 100 personen. Alle ruimte voor een training of vergadering, die u smaakvol kunt afsluiten met een lunch of diner in het restaurant of een borrel in de bar. The Globe is volledig voorzien van alle moderne middelen en gratis wifi voor uw bijeenkomst.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid The Globe Den Haag

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerRegardz The Globe is gelegen aan de achterzijde van station Hollands Spoor. Volg vanuit het station de bewegwijzeringborden ‘Laakhaven’. Aan de achterzijde van het station gaat u linksaf en loopt u ca. 100 meter rechtdoor. Aan uw linkerhand ziet u het gebouw ‘The Globe’ waar de locatie zich in bevindt. Neem de ingang ‘Urban Offices 11- 13’. Bij binnenkomst neemt u de lift naar de 5e etage. Hier bevindt zich de receptie.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten The Globe Den Haag

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad