Stroom Rotterdam ****

Hotelclassificatie
Adres
Lloydstraat 1
3024EA Rotterdam
Aantal kamers 21
Vergaderzalen 3
Reviews 3 review(s)
4.3/5 3 review(s)
STROOM is een trendy design hotel in een voormalige elektriciteitscentrale en heeft 18 individueel vormgegeven studio's. De meesten hebben een bad-etage met op 6 meter hoogte een glazen plafond, 500 liter bad en tweepersoons Grohe rainshower. Op de vide erboven staat een groot Coco-mat bed en een tv. In de architectuur wordt het robuuste verleden gecombineerd met een hedendaagse vormgeving.

STROOM is ook vooral een lekkere plek om te eten en drinken voor de locals. De Schiecentrale staat ook wel bekend als het kloppende hart van de Rotterdamse audiovisuele en filmindustrie. Bijzonder zijn de grote open keuken, de originele stalen binten en takelinstallatie, vides, vernieuwende details en de espresso bar en versmarkt. Op de vide boven het restaurant is ruimte voor groepen om te eten en te drinken. Het strak vormgegeven dakterras heeft een gaaf uitzicht op de Euromast en de stad voor een borrel of BBQ.

STROOM ligt in het upcoming Lloydkwartier, op loopafstand van het centrum en Delfshaven, dichtbij de Euromast en het park. Er is een uitstekende bereikbaarheid met de tram en watertaxi. Ook zijn er fietsen te huur en is er voldoende parkeergelegenheid.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Stroom Rotterdam reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door , Unilever Rotterdam
2015-12-10 10:13:00
4/ 5 sterren

"Zeer leuke locatie in het Loydskwartier, waar je ook terecht kunt voor ambachtelijk brood of een overnachting. Lekkere lunch en een goede vergaderruimte met alles wat je voor je meeting nodig hebt. Het personeel is zeer gastvrij."
Review door anoniem
2018-08-31 12:01:22
4/ 5 sterren

"STROOM is een fijne locatie. Veel ruimte in de zaal en mogelijkheden om tijdens de pauzes buiten te roken. Goede, flexibele service en lekker drinken en eten. Geslaagde bijeenkomst!"
Review door , AbFAb Academy
2019-09-25 13:16:58
5/ 5 sterren

"Ik vind de locatie helemaal top. Alle afspraken werden goed nagekomen en de service in de gehuurde ruimte was boven verwachting. Een koffer met benodigdheden, potlood en papier voor deelnemers en de juiste opstelling. Aanrader!"

Bereikbaarheid Stroom Rotterdam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer20 Minuten lopen van Rotterdam Centrum. 5 Minuten lopen van metrostation Coolhaven. In de Schiecentrale. Watertaxi voor de deur. Tramlijn 8 vanaf centraal station.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Stroom Rotterdam

Airconditioning in hotelkamers

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

FitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad