Landgoed De Horst

Adres
De Horst 1
3971KR DRIEBERGEN
Aantal kamers 113
Vergaderzalen 17
Reviews Nog geen reviews
Landgoed de Horst is een inspirerende locatie waar je kunt vergaderen, brainstormen en leren op slechts 20 minuten van Utrecht. Het landgoed beschikt over 30 verschillende ruimtes met veel buitenruimte, verdeeld over meerdere gebouwen met allemaal een warme en authentieke sfeer. Er kan met volle teugen van de schitterende natuur worden genoten omdat bijna alle ruimtes op de begaande grond liggen met bijna allemaal met eigen terras.

Op het landgoed is een grote zaal aanwezig dat mogelijkheden biedt voor congressen, evenementen, lezingen en theater- en muziekvoorstellingen. De congreszaal Maitland is intiem met 100-150 personen en geschikt voor maximaal 275 personen. Het is een multifunctionele ruimte waar de tribune ingeklapt kan worden, het heeft een flexibele wand en een tribune op het dak. Maitland is uitgerust met audiovisuele apparatuur en een lift zodat de ruimte voor iedereen toegankelijk is.

Op Landgoed de Horst kunt u ook blijven overnachten. We beschikken over 73 1-persoons slaapkamers met een eigen badkamer en 40 2-persoons luxe hotelkamers. Deze vormen samen een verrassende beleving om in alle rust en comfort te overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal wanneer u een meerdaagse bijeenkomst heeft of files wilt vermijden.

Energiek, vitaal en vooral lekker eten! Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in onze internationale georiënteerde keuken. Tot slot is kunst een belangrijk element op de locatie. Het landgoed is aangekleed met poëzie, objecten, beelden, foto’s en andere kunstuitingen.

Wil je onze locatie beter leren kennen? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding met gratis lunch om het landgoed optimaal te ervaren.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Landgoed De Horst

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf NS station Driebergen/Zeist. Bus 50 of 71 richting Doorn. Halte Akkerweg.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed De Horst

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

Hardloop paden

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Tafeltennis

Tennisbanen

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad