Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection) ****

Hotelclassificatie
Adres
Vanenburgerallee 13
3882RH PUTTEN
Aantal kamers 52
Vergaderzalen 13
Reviews Nog geen reviews
Kasteel De Vanenburg - BW Premier Collection in Putten is een authentiek 17e-eeuws landgoed en biedt u alle mogelijkheden voor zakelijke meetings en trainingen in stijl.

Het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection), ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwse plaats Putten. Zakelijkheid en sfeer gaan hand en hand bij dit bijzondere landelijke landgoed. Dat bewijst Kasteel De Vanenburg elke dag opnieuw. Laat u verrassen door onze vergaderzalen voorzien van de nieuwste audiovisuele middelen, de prachtige ambiance in ons restaurant en de rustieke omgeving waar u prinsheerlijk kunt overnachten in één van onze luxe hotelkamers.

Mogelijkheden:
Kasteel De Vanenburg is dé vergaderlocatie van midden Nederland. Kasteel De Vanenburg beschikt over 10 vergaderruimtes. Elke zaal op het landgoed heeft haar eigen sfeer. In het Groot Auditorium hebben wij ruimte voor 300 personen in theateropstelling, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een ruimte zoekt voor een besloten boardmeeting.

Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers, ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst. Tijdens uw verblijf kunt u zich volledig richten op het doel van uw komst. Ons team geeft u graag advies om de faciliteiten die u zoekt zo goed mogelijk in te vullen. Een geslaagde zakelijke bijeenkomst is ons gezamenlijke doel.

Culinair:
Bij een complete zakelijke bijeenkomst hoort natuurlijk een smakelijk en culinair diner. Dé manier om samen met uw zakenrelatie of collega's de dag in ontspanning af te sluiten. Geniet van een avond omlijst met heerlijke gerechten. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade van dag tot dag verrassende creaties op tafel. Uiteraard houden zij hierin rekening met uw speciale wensen. Naast het diner bent u op culinair gebied van harte welkom voor bijvoorbeeld een vergaderontbijt of een smakelijke lunchafspraak in ons kasteel.


Authenticiteit:
De bijzondere rijke historie van Kasteel De Vanenburg houden we graag in ere. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium. Bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht. U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover Kasteel De Vanenburg beschikt.

Bereikbaarheid:
Kasteel De Vanenburg is uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A28 en op slechts enkele minuten van treinstation Putten bent u op het kasteel voor u het weet. Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid voor ruim 300 auto’s. Wij bieden daarnaast als extra service shuttleservice van- en naar station Putten aan.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerKasteel De Vanenburg ligt op 15 minuten loopafstand van het treinstation Putten. Indien u uw aankomst van te voren aangeeft kunnen wij u kosteloos laten ophalen met onze shuttleservice.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Kasteel De Vanenburg (BW Premier Collection)

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Appartement

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad