Innstyle

Adres
Herenweg 55
3602AN Maarssen
Vergaderzalen 15
Reviews Nog geen reviews
InnStyle is dé evenementenlocatie voor bedrijven met ambitie voor onder andere vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen. Wij zijn ook dé inspirerende plek voor uw online of hybride evenement. Op een verborgen plek aan de rand van de Maarsseveense Plassen, op steenworp afstand van Utrecht ligt deze verrassende locatie voor uw evenement. De locatie is goed bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid.

Met plezier en passie voor het vak organiseren de eventadviseurs en eventregisseurs uw evenement. Uw wensen en doelstellingen zijn het uitgangspunt en worden vertaald naar een op maat gemaakt programma. Twee direct naast elkaar gelegen gebouwen die één eenheid vormen, maar toch qua architectuur verschillen. Deze verschillen kenmerken zich op eigen wijze door het comfort, natuurlijke karakter, prachtige uitzicht over het water en het gevoel van ruimte. Buiten is binnen en binnen is buiten.

Met 17 ruimtes is InnStyle een prachtige plek het hele jaar door. Daarnaast biedt InnStyle u een locatie met een uitdagend evenemententerrein en een prachtige omgeving met strand en water. De activiteiten in onder andere het bos, de landtong of op het water bieden een extra beleving aan uw evenement. Doen versterkt de boodschap en zet mensen aan tot beweging, letterlijk en figuurlijk!

Maak ook van food een beleving! InnStyle kent uitgebreide foodmogelijkheden met verse en duurzame producten, live bereidt. Maak het doel van uw dag compleet met de juiste afstemming van uw cateringwensen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Innstyle

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerReist u via Utrecht Centraal dan raden wij u aan om door te reizen naar Maarssen Station of Station
Overvecht. Vanaf deze stations kunt u U-OV U-flex bus 913 * nemen naar halte Maarsseveense Plassen.

* Let op, Reserveren is verplicht. Exacte vertrek- en aankomsttijd kan afwijken. Reserveer minimaal 30 minuten vooraf via de Turnn-app of bel 0900-525 2241. Er rijden op dit traject 8-persoons busjes.

Natuurlijk kunt u ook vanaf station Utrecht Centraal, U-OV bus 12 nemen. U stapt op bij bushalte CS
Jaarbeurszijde en gaat richting Maarssen via Zuilen. U stapt vervolgens uit bij halte Cramerlaan, Maarssen. Vanaf daar loopt u naar InnStyle in c.a. 20-25 minuten.

Voor alle tijden en uw persoonlijk reisadvies via 9292ov.nl kunt klikt u hier.

Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf de bovenstaande stations pendelbussen te verzorgen voor uw gasten of rechtstreeks vanuit uw bedrijf. Wij denken hierin graag met u mee.

Tip: Komt u met het openbaar vervoer? Neem vanaf station Maarssen, Utrecht Centraal, Utrecht Jaarbeursplein of Utrecht Overvecht een OV-fiets en geniet al van de omgeving
voordat u bij InnStyle aankomt.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Innstyle

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

PortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad