Heart To Heart

Kaart | Streetview

Adres
Huizerweg 54
1402AD Bussum
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
Welkom bij Heart House, een bijzonder huis in hartje Nederland waar welzijn en (persoonlijke) ontwikkeling centraal staan. Een locatie waar Open Minds elkaar ontmoeten.

Het Heart to Heart Centrum biedt 4 ruime, lichte zalen en 2 session rooms met hoge plafonds voor een vergadering, meeting, evenement of teambuildingsdag, van 2 tot 120 personen. Vanuit onze expertise kunnen wij elke gewenste bijeenkomst verrijken met een diverse 'energizers' op het gebied van Mindful leven en werken, zoals Mindfulness, inspiratie, (nieuw) leiderschap, lichaam-geest balans, yoga en voeding.

Een ruimte huren kan bij ons zeer uitgebreid, met break-out rooms en/of smaakvolle catering; altijd vers, home-made, vegetarisch, gezond en veelal biologisch (lunch en diner). We bieden ook de mogelijkheid om een ruimte plain te huren en koffie/thee voor je gasten zelf mee te brengen. Het Heart Café is een sociale ruimte waar de breaks kunnen plaatsvinden. Voel je vrij!

Achter de gevel van deze markante villa in Amsterdamse School stijl huisde vroeger een Gooische vakschool voor meisjes, rond ca. 1921. De stijl is veelal behouden gebleven en draagt daarmee bij aan een plek waar veiligheid, authenticiteit en respect centraal staan. Achter het pand verscholen vind je een privé tuin, die vrij toegankelijk is voor onze gasten.

Heart House, Were Open Minds Meet

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Heart To Heart

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerCentraal tussen station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (1,8 km), bushalte voor de deur.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Heart To Heart

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad