Diergaarde Blijdorp

Kaart | Streetview

Adres
Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Bijzondere ontmoetingen in de sfeervolle evenementen locaties van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Diergaarde Blijdorp is een unieke evenementenlocatie met vele mogelijkheden. Vergader met uitzicht op de haaien in de Haaienzaal, borrel naast de leeuwen in de Poort van Aziƫ of wandel over de Savanne tijdens Blijdorp by Night. De gethematiseerde locaties en aanwezigheid van dieren zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Met de bouw van de Diergaarde in 1940 is er al rekening gehouden met evenementen. Gastvrijheid en gastbeleving staan hoog in het vaandel. Al sinds de opening faciliteert Blijdorp congressen, concerten en sportgala's. Tegenwoordig worden de locaties ook verhuurt voor vergaderingen, bruiloften en partijen. Er is een grote sprong gemaakt in de faciliteiten, waardoor de verwachtingen overtroffen zullen worden. Met de verschillende en unieke locaties binnen Diergaarde Blijdorp, zijn er veel mogelijkheden. Van een kleinschalig en exclusief diner voor 20 personen tot een groots evenement van wel 10.000 personen.

Diergaarde Blijdorp streeft een leidende positie na, vooral op het gebied van natuurbehoud en educatie. Blijdorp blijft continue haar producten ontwikkelen, met het oog op gastvrijheid, service en kwaliteit.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Diergaarde Blijdorp

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerLet op: Diergaarde Blijdorp heeft twee entrees.

Diergaarde Blijdorp is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij beide entrees, Blijdorplaan en Van Aerssenlaan, is namelijk een bushalte waardoor u voor de ingang uit kan stappen. Naast dat Diegaarde Blijdorp makkelijk te bereiken is met de bus is het treinstation Rotterdam Centraal en het metro station Blijdorp op ongeveer 12 minuten loopafstand.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Betaald op eigen terrein

Locatie faciliteiten Diergaarde Blijdorp

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Concierge

Dieet keuken

Discotheek

FitnessHotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad